Kjøttprodukter

                                     

Vi selger lammekjøtt til privatpersoner  fra vår gårdsbutikk, til hoteller, restauranter og engros.  Prisene på våre produkter kan variere noe i de ulike matvarebutikkene.

Ønsker du Engrosavtale med oss eller gjøre en bestilling ta kontakt på post@gardenoppheim.no 

Hele Lam
Helt lam fra nks lam rett fra fjellet: 170 kr kg.
*Lammet deles opp etter ønske og avtale*

Et lam varierer i vekt fra 19-27 kg. Priseksempel på et lam som veier 20 kg blir: 20 * 170=  3400 kr


Kjøttet leveres ferdig pakket, veid og merket.Stykningsdeler av lam:


Fårikålkjøtt kjøtt: 160 kr kg

Lammecarrè 600 kr kg
Lammeskanker av lår: 259 kr kgLammelår:  190 kr kg

Utbeinet lårsteik: 369kr kg


Utbeinet bogsteik: 299 kr kg   (ikke lenger i vårt sortiment, kun på bestilling)
Ramsløk marinert lårsteik: 399 kr kg


Ramsløk marinert bogsteik:  330 kr kg (Ikke lenger i vårt sortiment, kun på bestilling)


Fjellets indrefilet av lam 600 kr kg


 
Lammebiff 

  

Grillribbe av lam

   
 
  Speket kjøtt - Tørket i frisk fjelluft

Pinnekjøtt 

Pinnekjøttet på Garden Oppheim tørrsaltes i havsalt noen dager før vi tørker av saltet og henger det opp på tørkeloftet vårt. Tørkeloftet er helt nytt i 2017. Vi har kledd inn den øverste delen av tømmerlåven vår fra 1800 tallet med panel i to lag. Og så har vi en stor vifte som trekker inn luft fra flere ventiler på loftet slik at kjøttet bruker den naturlige luften ute i spekeprosessen. Kjøttet henger her i minimum 5-8 uker før det er ferdig speket. Store propeller i taket sørger for god sirkulasjon av luften, og vi sjekker pinnekjøttet opp til følere ganger om dagen for å sikre at spekeprosessen går som den skal. Pinnekjøttet som blir røkt, røykes rett etter salting i et røykhus. Vi bruker grov flis av Or samt bittelitt einer i røykeprosessen, kjøttet henger som oftest til røyking i 18-24 timer før det blir hengt opp til tørk.

  
Norske kvite lam:  Urøkt 429 kr kg - Røkt 429 kr. Hel side 399 kr kg.Pinnekjøttet leveres ferdig delt og pakket i skål. Vi skjærer pinnekjøttet med hele lange pinner, og i hver pakke skal det minst være med et stykke fra sadelen og nakken. Nakkestykkene og sadelen er ekstra kjøttrike stykker. Vannes ut i 24-30 timer. Skjær av en liten bit av pinnekjøttet før utvanning, du får da en liten følelse av hvor salt kjøttet er. Noen liker det ekstra salt og noen mindre salt, det vil da være lettere for deg å vurdere om du ønsker å bytte vann underveis i utvanningsprosessen. Damp pinnekjøttet i minimum 4 timer, du får da ekstra saftig og mørt pinnekjøtt som smelter på tunga :)


FENALÅR: 399 kr kg.


    


Utegris Kjøtt

Vi har desverre ikke utegris i vårt sortiment i 2019/2020.

Felea produkter fra Hellas
 

Varer som sendes med posten må kjøper betale frakt på. Vi tar alltid forhåndsbetaling før sending av varer, gjerne på vippsnr 83585 (Garden Oppheim Gardsmat).
 
   
 
 

 

For bestilling kontakt oss på telefon 91 52 58 44. Facebook: Garden Oppheim eller på mail post@gardenoppheim.no