Garden Oppheim i Hallingdal, logoGarden Oppheim i Hallingdal, logo

Våre produkter

Her selges produktene våre:
NettbutikkenGårdsbutikkenForhandlere

Merk at produktutvalget varierer med sesongene.
Se produktoversikt og sesongtilgjengelighet.

Kjøtt og tilbehør

Vi har et variert utvalg sauekjøttprodukter. Alt fra pinnekjøtt, lammelår, lammebiff og indrefilet, til hallingburger’n, lammekjøttdeig, surra steiker og mye mer. I tillegg finner du smakfullt tilbehør til maten, som ramsløkolje, ramsløkpuré og diverse urter.

Kjøtt og tilbehør kan kjøpes både i gårdsbutikken vår, hos en av våre forhandlere, samt her i nettbutikken vår.

Skinnfeller og garn

Vi har flere typer saueskinn og lammeskinn inne. Våre saueskinn er fra vikingsauerasen Gammalnorsk Spælsau. En flott sauerase som gir skinn i mange særegne og varierte farger, noe som gir hvert skinn sitt unike preg. Garnet vårt, Hallingull, selges i gårdsbutikken i tillegg til skinnfeller og matprodukter.

Ta kontakt for informasjon og bilder – eller besøk oss i gårdsbutikken.

Hyttetomter

Vi har noen hyttetomter for salg. Ta kontakt ved interesse.

Sjur er utdannet tømrer, og har mye erfaring med å sette opp hus, hytter og leiligheter. Trenger du råd og veiledning, eller ønsker å bestille deg en nøkkelferdig hytte?

Ta kontakt for en hyggelig samtale på 47 65 88 00.

Knarrhult

Selv har vi god erfaring med Knarrhult sine produkter, ettersom vi valgte det til vårt fjøs da vi bygde nytt fjøs. Vi opplever Knarrhult som innovative og frempå når det gjelder utvikling av funksjonelle løsninger som gjør hverdagen som sauebonde litt enklere.

Vi veileder og gir tips til produkter og utforming av fjøs. Du er også hjertelig velkommen til å besøke vårt fjøs for å få et innblikk de ulike løsninger vi har valgt.

Ønsker du å bestille Knarrhult-produkter? Ta kontakt med Sjur på telefon: 47 65 88 00.

Levert av TALA | © | Personvern
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram